Flybillet eller rejser


Almenflyvning

Biludlejning

Luftfartsmyndigheder

Rejsebeskrivelser

 

 


Søgetips  |  Egen flyrejse søgemaskine

 

Annoncer på Up and Away ..

Up and Away flyrejse portalen tilbyder to former for annoncering, en generel orientering om rejser, hoteller, billeje og andre flyrejse relaterede emner som vil kunne indgå som redaktionelt stof på portalen med kildeangivelse  - Disse artikler vil kunne vises og optages gratis - Bemærk der linkes ikke tilbage til forfatterens hjemmeside fra redaktionelt stof som er indsendt til gratis optagelse.


Målrettede besøgende til dit website ..

Der tilbydes endvidere en målrettet annoncering med links, beskrivelser og firmaspecifikke produkter inden for rejsebureauer, luftfartsselskaber, hoteller, biludlejningsfirmaer, finansierings firmaer, forsikringer og hvor annoncerne passer indenfor dette segment.

Købte annoncer har alle linkning til annoncørens specificerede side.

På flyrejseportalen vil der være andre brancher der vil komme indenfor rejseportalens segment - Up and Away afgør suverænt om disse produkter etc. passer ind i sites koncept, som er fokusering på flyrejser og rejser som hovedpunkt og med egen brancherelateret søgemaskine.

Vigtig information til webmasters..

Vi optager ikke doorways sider, eller filer der indeholder javascript eller vbscript der sender siden til en anden side end den tiltænkte*, for derigennem, at manipulere med søgeresultaterne på søgetjenesten - ( Doorwaysfsider er "at vise søgemaskinen en version af siden" og brugerne en helt anden version af samme side.  Typisk vil der være tale om sider indeholdende en lind strøm af nøgleord som den almindelige bruger vil finde underligt at se på, hvis brugeren så disse sider i den version søgemaskinen præsenteres for - Disse sider er kun fremstillet til at manipulere søgemaskinerne med. ).

Vi checker for spamming inden hvert link indsættes. Kunder der efterfølgende retter allerede indsatte links til spamsider - fjernes når vi gennemsøger vort index eller vi bliver gjort opmærksomme på det fra brugere af flyrejseportalen.

* Der kan i visse tilfælde være helt legale grunde til at viderestille siderne og dette accepteres selvfølgelig.

Rapporter spamming af flyrejse portalen på dette link.:

Rapporter spam

Indbetalte beløb til målrettet annoncering tilbagebetales ikke, hvis kunden efterfølgende prøver at manipulere vores søgetjeneste for derigennem at snyde sig til bedte placering og linkpopularitet.

 


Trusted partner

Vi tilbyder vores annoncører en mulighed for effektiv profilering - her menes mere end en link med fremhævet skrift. Der er mulighed for som trusted partner, at indgå som en naturlig del af præsentationen af emner der vedrører flyrejser og de beslægtede brancher der vil være her - f.eks. hoteller, biludlejning, turistguider, rejse finansiering, rejseforsikringer, luftfartsmyndigheder, lufthavne, flyselskaber, rejsebureauer ol.

Kontakt os i dag for aftale om partnerskab og øg din synenergi

 

Kontakt os for aktuelt tilbud

 

 

[XHTML 1.0] [CSS]