Storbyferie find din rejse her


Almenflyvning

Biludlejning

Luftfartsmyndigheder

Rejsebeskrivelser

 

 


Søgetips  |  Egen flyrejse søgemaskine

Storbyferie ..

Ønsker du at bruge ferien i en storby, hvor larmen, osen, miljøet og stemningen sætter sit præg på byen, det gælder både dag og nattelivet så har vi udvalgt nogle eksempler som du bør besøge.

Paris er nævnt som den første – det skyldes nok at den benævnes som byernes by og indeholder alt, hvad man kan ønske sig af stemning i en storby – Den har nostalgi og charme og byens bygningsværker spænder vidt i arkitektur og stemning med Eiffeltårnet og Mont Martre som repræsenterer nogle af byens store seværdigheder. Det Franske køkken er kendt for sin alsidighed og gode gastromi, og deres vine er også i særklasse.

 Storbyferie Paris

En gang i Paris betyder ofte at rejsen igen falder på netop Paris, hvor der kan opleves så mange forskellige seværdigheder og god stemning.

 

Storbyferie London

London er byen man kan komme til hele året.

Byen er en perle med den lidt konservative Engelske stil og den dynamiske forretningsdel i bybilledet, besøg en rigtig engelsk pub og oplev stemningen her og få en snak med de lokale..

Er du mere til handel så kan der stadig med fordel handles i Oxford street hvor der er et stort udbud.

Storbyferie London

London er også Big Ben og Tower Bridge som det er et must at se -  andre seværdigheder er Tate Gallery of modern art. Find flyrejsen til London her på portalen.

 

 

[XHTML 1.0] [CSS]